Едукатори

Home / Uncategorized / Едукатори

Нашите Браинобраин тренери – се професионалци со високо ниво на компетентност во нивната област на експертиза.

Покрај тоа што имаат многу познавања за нивните назначени области, нашите тренери добиваат континуирана Браинобраин обука од нас.
Тие се грижат за секој ученик и се трудат секое дете да достигне најголем напредок, што е можно побрзо.

• Тие се факултетски образовани и експерти во своите области
• Тие се сертифицирани од страна на Браинобраин Европа, Мастер – франшизер во Европа за детската светска академија-Brainobrain.
• Тие сакаат да им помогнат на децата на патот до успехот

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

Ви благодариме на пораката, ќе ви одговориме/ќе ве контактираме во најбргу што можеме.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

94