Бреинобреин Центри

Бреинобреин е една од детските лидерски институции, која низ нејзината интерактивно-едукативна програма успешно ги трансформира животите на преку 1.000.000 деца низ светот веќе 10 години.

Бреинобреин има 1000 успешни франшизни центри во повеќе од 25 држави во светот.

centri-slide-1

Every child is an artist.

THE PROBLEM IS HOW TO REMAIN AN ARTIST ONCE WE GROW UP.

PABLO PICASSO

centri-slide-2

Tell me and I forget.

Teach me and I remember.

Involve me and I learn.

~ Benjamin Franklin

centri-slide-23

Education is the most powerful weapon we can use

to change the world.

~Nelson Mandela

На територија на Р.Македонија, Бреинобреин Европа со своите 2 центри и 16те партнерски франшизни центри е распространета на следниве локации.

*Притиснете го црвениот пин за да видите подетални информации за секој центар засебно.

Contact Us

Ви благодариме на пораката, ќе ви одговориме/ќе ве контактираме во најбргу што можеме.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search