Регистрирајте се сега!

Ако сакате да закажете бесплатен демо час пополнете ја формата подолу:

  Ве молиме пополнете ги сите полиња.

  Име и презиме на вашето дете

  Колку години има вашето дете?

  Име и презиме на родителот

  Место на живеење (град/општина)
  Скопје:
  АеродромКарпошЦентар

  Мобилен телефон

  Е-маил адреса

  Локации на Бреинобреин центри

  • АЕРОДРОМ
   бул. АВНОЈ 4/3-4 (позади Т.Ц. Три Бисери)
   078-388-986
  • КАРПОШ
   ул. Клепа 1/1-1
   078-411-416
  • ЦЕНТАР
   ул. Железничка 40 (поранешна Јордан Мијалков, спроти Хотел Лимак)
   074/201-109
  • БИТОЛА
   ул. Леринска 43/7 кат 1
   070-286-612
  • БИТОЛА
   ул. Рузвелтова 17 кат 1
   070-286-612
  • ВЕЛЕС
   ул. Благој Ѓорев 63/1-13
   075/594- 887
  • КУМАНОВО
   бул. Октомвриска револуција 84 (спроти Браво Кеј)
   074/201-109
  • КОЧАНИ
   ул. Лазар Андонов 1-1 (спроти ветеринарната станица)
   072-273-245
   070-320-287
  • ОХРИД
   ул. Димитар Влахов 52
   078-227-433
   076-291-126
  • ТЕТОВО
   ул. Илинденска 1/1
   071-759-955