Франшизери

Ако барате  бизнис идеја и сакатe да станатe независни, ние ви нудиме можност за бизнис соработка.

Бреинобреин Македонија има  лиценца и ги повикува сите заинтересирани за бизнис соработка под формата франшиза.

Станете дел од еден успешен тим, испратете барање или обратете се на +389 78 388 936.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашето големо семејство Brainobrain. Ако се интересирате за соработка, ве молиме контактирајте нè.

  "Име и презиме" (Задолжително поле)

  "Наведете територија на франшизен центар за која сте заинтересирани
  (Град / Општина) (Задолжително поле)"

  "Мобилен телефон" (Задолжително поле)

  "Е-маил адреса" (Задолжително поле)

  Центри

  • АЕРОДРОМ
   бул. АВНОЈ 4/3-4 (позади Т.Ц. Три Бисери)
   078-388-986
  • КАРПОШ
   ул. Клепа 1/1-1
   078-411-416
  • ЦЕНТАР
   ул. Железничка 40 (поранешна Јордан Мијалков, спроти Хотел Лимак)
   074/201-109
  • БИТОЛА
   ул. Леринска 43/7 кат 1
   070-286-612
  • БИТОЛА
   ул. Рузвелтова 17 кат 1
   070-286-612
  • ВЕЛЕС
   ул. Благој Ѓорев 63/1-13
   075/594- 887
  • КУМАНОВО
   бул. Октомвриска револуција 84 (спроти Браво Кеј)
   074/201-109
  • КОЧАНИ
   ул. Лазар Андонов 1-1 (спроти ветеринарната станица)
   072-273-245
   070-320-287
  • КРИВА ПАЛАНКА
   ул. Јоаким Осоговски 140
   071-370-072
  • ОХРИД
   ул. Димитар Влахов 52
   078-227-433
   076-291-126
  • ТЕТОВО
   ул. Илинденска 1/1
   071-759-955