Поттикнете ја генијалноста кај вашето дете!

Уникатноста на програмата е во специфичните услови во кои се одржуваат часовите, т.е. релаксирачка и креативна атмосфера, во која најважни се пријатните емоционални односи и каде сите деца се сметаат за мали гении!

Со Бреинобреин децата ги развиват следните способности:

 • Брзина и ефикасност при учењето, подобрување на концентрацијата
 • Меморија, визуелизација, самодоверба, самоосознавање, работливост и самодисциплина
 • Брзина при обработка на информации, подобрени визуелни и аудио способности
 • Часовите се забавни, креативни, едукативни и адаптирани за возраста
 • Програмата е предвидена за деца од 4 до 14 години
 • Програмата има од 10 нивоа
 • Секое ниво трае 3 месеци
 • Групите се состојат од 5 до 15 ученици, за да се постигне максимален ефект и индивидуален развој кај децата
 • Предавањата се еднаш неделно со траење од 120 минути
 • Секојдневни 15 минутни вежби дома
 • Секој ученик, работи со Бреинобреин материјали
 • Секој ученик ќе добие сертификат за завршен курс, по успешното усвојување на материјалот

Програми

Little Bobs (4-6)

 • 4 нивоа – 3 месеци секој
 • Еден час неделно во времетраење од 2 часа
 • Максимум 10 деца во група
 • Евалуација на крајот на секое ниво
 • Бреинобреин сертификат за завршување на секое ниво
 • По завршување на Little Bobs програмата, секое дете може да се запише на Бреинобреин програмата (III ниво) и да стигне до X ниво за да ја заврши целосната Бреинобреин програма

Regular programme (7-14)

 • 10 нивоа – 3 месеци секој
 • Еден час неделно во времетраење од 2 часа
 • Максимум 15 деца во група
 • Евалуација на крајот на секое ниво
 • Бреинобреин сертификат за завшрување на секое ниво

Регистрирај се

  Ве молиме пополнете ги сите полиња.

  Име и презиме на вашето дете

  Колку години има вашето дете?

  Име и презиме на родителот

  Место на живеење (град/општина)
  Скопје:
  АеродромКарпошЦентар

  Мобилен телефон

  Е-маил адреса

  Внесете ги потребните информации во полињата за успешна регистрација.

  Центри

  • АЕРОДРОМ
   бул. АВНОЈ 4/3-4 (позади Т.Ц. Три Бисери)
   078-388-986
  • КАРПОШ
   ул. Клепа 1/1-1
   078-411-416
  • ЦЕНТАР
   ул. Железничка 40 (поранешна Јордан Мијалков, спроти Хотел Лимак)
   074/201-109
  • БИТОЛА
   ул. Леринска 43/7 кат 1
   070-286-612
  • БИТОЛА
   ул. Рузвелтова 17 кат 1
   070-286-612
  • ВЕЛЕС
   ул. Благој Ѓорев 63/1-13
   075/594- 887
  • КУМАНОВО
   бул. Октомвриска револуција 84 (спроти Браво Кеј)
   074/201-109
  • КОЧАНИ
   ул. Лазар Андонов 1-1 (спроти ветеринарната станица)
   072-273-245
   070-320-287
  • ОХРИД
   ул. Димитар Влахов 52
   078-227-433
   076-291-126
  • ТЕТОВО
   ул. Илинденска 1/1
   071-759-955