Кариера

Brainobrain ги повикува сите заинтересирани за работа  во Brainobrain како тренери.

Што очекуваме од Вас?

 • Високо образование, соодветно за позицијата
 • Желба и мотивација за работата со деца
 • Добро владеење на англискиот јазик
 • Способност за тимска работа и иницијативност
 • Добро развиени комуникациски способности
 • Коректност, одговорност и точност

Регистрирајте ги вашите најмили со НАС уште денеска!

Локации на Бреинобреин центри

 • АЕРОДРОМ
  бул. АВНОЈ 4/3-4 (позади Т.Ц. Три Бисери)
  078-388-986
 • КАРПОШ
  ул. Клепа 1/1-1
  078-411-416
 • ЦЕНТАР
  ул. Железничка 40 (поранешна Јордан Мијалков, спроти Хотел Лимак)
  074/201-109
 • БИТОЛА
  ул. Леринска 43/7 кат 1
  070-286-612
 • БИТОЛА
  ул. Рузвелтова 17 кат 1
  070-286-612
 • ВЕЛЕС
  ул. Благој Ѓорев 63/1-13
  075/594- 887
 • КУМАНОВО
  бул. Октомвриска револуција 84 (спроти Браво Кеј)
  074/201-109
 • КОЧАНИ
  ул. Лазар Андонов 1-1 (спроти ветеринарната станица)
  072-273-245
  070-320-287
 • ОХРИД
  ул. Димитар Влахов 52
  078-227-433
  076-291-126
 • ТЕТОВО
  ул. Илинденска 1/1
  071-759-955