Почитувани родители!

Доколку Вашето дете е на возраст од 4 — 14 години, имате шанса да му го подарите најубавиот подарок!

Бидејќи…

 

Во сите наши центри низ цела Македонија, започнаа уписите на светски реномираната Бреинобреин програма за интелектуален развој на деца на возраст од 4 до 14г.

ГЕНИЈАЛНОСТА Е 1% ТАЛЕНТ

И

99% РАБОТА И ВЕЖБИ!

Драги родители, не пропуштајте ја оваа шанса и обезбедете му
сигурна иднина на Вашето најмило.

 

Наскоро, кога ќе порасне во здрава, среќна и интелигентна личност, ќе Ви биде преблагодарно за цел живот!

 

Токму заради тоа, со големо задоволство Ве покануваме да дојдете заедно со Вашето дете на БЕСПЛАТЕН демо час.

 

Ќе можете да погледнете...

 

Како со помош на Бреинобреин методите, за многу кратко време, Вашето дете ќе може да ги развие и изгради своите капацитети за меморија, со што многу полесно ќе ги совладува предметите на училиште — без разлика дали е тоа математика, музички инструмент или пак странски јазик.

 

Но, исто така ќе видите како програмата на Бреинобреин ќе му помогне на Вашето дете да изгради и самодоверба, комуникациски и лидерски вештини, што се многу важни за оформување на карактерот на детето.

 

Доколку сте заинтересирани да присустувате на беплатниот демо час, Ве замолуваме да го најавите Вашето присуство и да ни пишете порака на емаил или на нашата Фејсбук страна — бидејќи местата се ограничени заради задржување на квалитетот на програмата.

iStock_000017956512_Large_020617_091011_PM
bigstock-Portrait-Of-Cheerful-Boy-Showi-39396646

Што е всушност Бреинобреин?

Прогласена е за една од најдобрите програми на светско ниво за поттикнување и забрзување на детскиот развој на деца на возраст од 4 — 14 години.

 

Со оваа програма, Вашето дете ќе изгради цврста подлога и ќе биде подготвено да успее во која било професија што ќе ја одбере подоцна кога ќе порасне.

 

Бреинобреин има над 900 центри распространети низ цел свет и тоа во:

В.Британија, САД, Индија, Полска, Тајланд, Дубаи, Австралија, Шведска, Хрватска, Ирска, Нов Зеланд, Франција, итн. вклучувајќи ја и Македонија.

 

Овие центри имаат направено трансформација на животот на повеќе од 2.000.000 деца низ целиот свет!

1479891072-truong-anh-ngu-tay-bac-my

Што ќе добие Вашето дете?

Што можете да очекувате = кои се РЕЗУЛТАТИТЕ?

hands2

Вашето дете, ќе стекне вештини кои ќе му користат многу полесно и побрзо, буквално да „исплива“ на површина и да ги надмине своите врсници од:

- Основно училиште

 

- Средно училиште

 

- Факултет

 

- Професијата што ќе ја одбере по завршувањето на студиите

Со Бреинобреин програмата, Вашето дете ќе изгради:

✔️  Снаодливост и решавање на интелигентни задачи

 

✔️  Мудро размислување и итрина

 

✔️  Поголема самодоверба

system-integration
o-RICH-PARENT-CHILD-CUSTODY-facebook

✔️  Лидерски способности

 

✔️  Комуникациски вештини

 

✔️  Донесување на правилни одлуки

Наместо да бидe срамежливо, детето ќе научи:

✔️  Да се мотивира и да не ги крие своите квалитети и талент, туку да ги развие и без срам да ги изрази

 

✔️  Да се снајде и успее индивидуално како лидер, но исто така и во тимска работа

 

✔️  Ќе ја зголеми концентрацијата и памтењето и ќе развие поголема меморија

39_wide
36507_shutterstock_118599286

За разлика од неговите врсници, Вашето дете:

   Ќе почне да постигнува видливи повисоки резултати во училишните предмети и активности, за разлика од неговите врсници

 

   Ќе научи правилно да ги вреднува нештата

 

✅   Ќе ја подобри комуникација и разбирањето со Вас, родителите

Исто така...

Покрај сите овие придобивки, Вашето дете ќе добие и сертификат за успешно совладано ниво на крајот од курсот од светски реномираната Бреинобреин програма.

⚠️ Бреинобреин програмата не се дополнителни училишни часови!

 

Вашето дете нема да биде дополнително оптоварено со еден куп лекции.

 

Токму напротив.

 

Учењето е спој на специјални методи (базирани на долгогодишни истражувања) преку кои низ игра, ќе научи брзо и лесно да решава задачи.

 

Детето нема да чувствува притисок како на училиште, или пак да му биде досадно.

 

Нема да биде изморено, туку во опуштена атмосфера заедно со нашите инструктори ќе научи да решава задачи за интелигенција.

bez-podpisu
Montessori-Based-Learning-Apps-Kids
the-real-cost-of-child-care

Она што е исто така важно, е дека…

 

Секој инструктор посветува посебна грижа и внимание на секое
дете — поединечно.

to-a-chlld-love-is-spelled-time

Почитувани родители, дали знаевте дека…

 

90% од развојот на мозокот на детето се гради во периодот од 4та до 14та година од животот?

Дали Вие како родител…

 

Знаете што треба да направите, за да мозочето на Вашето најмило се развие правилно и навремено?

Бидејќи…

 

Доколку не преземете ништо, Вашето дете може да заостане зад своите врсници.


Тие драгоцени годинки, тоа драгоцено време за развој, ќе биде залудно потрошено.

shutterstock_49549000_-_kopiya

Бидете одговорен родител, не дозволувајте тоа да се случи — преземете нешто!

 

Доколку сте со еден куп обврски секој ден и доколку навистина немате доволно време, за да сериозно се ангажирате околу овој проблем, сепак постои решение!

 

Слободно донесете го во нашиот едукативен центар и нашите Бреинобреин инструктори максимално ќе се погрижат за развојот на Вашето дете.

Погрижете се да му обезбедите сигурна иднина на Вашето најмило.

Вашето дете го заслужува тоа!

 

Наскоро, кога ќе порасне во здрава, среќна и интелигентна личност, ќе Ви биде преблагодарно за цел живот!

 

Изградете му цврста подлога и подгответе го да успее во која било професија што ќе ја одбере подоцна кога ќе порасне.

 

Бидете горд родител на своето дете, дека тоа ќе биде итро, вредно и успешно во животот.

140812113

Почитувани родители, Ве покануваме да го преземете првиот чекор за да му помогнете на вашето дете ДА УСПЕЕ!

 

Донесете го на БЕСПЛАТНИОТ демо час во нашиот центар, а ние со задоволство со Бреинобреин програмата ќе му помогнеме да ги развие и изгради своите вештини и капацитети, за да може да напредува и успева во животот.

 

Нашите инструктори ќе му покажат и помогнат како да си ја подобри концентрацијата, и како да почне да ги развива своите капацитетите за меморија — со цел побрзо и со леснотија да добива одлични оцени на училиште.

 

И се разбира, исто така, ќе видите како програмата на Бреинобреин ќе му помогне на Вашето дете да изгради самодоверба, комуникациски и лидерски вештини, што се КЛУЧНИ за оформување на карактерот на личноста на Вашето дете.

 

Доколку сте заинтересирани да го донесете вашете дете и да присуствувате на беплатниот демо час, Ве замолуваме да го најавите Вашето присуство и да ни пишете порака на емаил, или нашата Фејсбук страна — бидејќи местата се ограничени заради задржување на квалитетот на програмата.

 

Со задоволство Ве очекуваме!

ДА, сакам да му обезбедам сигурна иднина на моето дете!

Flags_BOB