Pse Brainobrain?

  • Koncepti internacional
  • Një prej programeve më të mira për fëmijë në botë
  • I përkushtuar zhvillimit të tërësishëm të fëmijës
  • Politika e rreptë për cilësi
  • Edukatorë kompetentë, të trajnuar dhe të certifikuar
  • Kontrolli i cilësisë në garat rajonale, nacionale dhe internacionale

NXITNI GJENIAITETIN E FËMIJËS SUAJ

I PËRKUSHTUAR FËMIJËVE NË MOSHËN 4 DERI NË 14-VJEÇARE

Qëllimi i programit

Fëmija ta zgjojë tërësisht gjenialitetin e tij dhe të arrijë më shumë qëllime në jetë duke i shfrytëzuar maksimalisht aftësitë mentale.

Misioni

Fëmijët të jenë persona të pavarur dhe të përgjegjshëm, të cilët me shembullin e tyre do të jenë liderë dhe model shembullor për të tjerët.

Vizioni

Arsimi të cilin e kemi krijuar, për fëmijët zhvillon vlera të qëndrueshme si dashuria, ndershmëria, zellshmëria, respekti i ndërsjellë dhe lumturia.

Regjistrimet

Është kënaqësia jonë t’ju ftojmë në demo-mësimin falas!

Na kontaktoni.

0
VITE PËRVOJË
0
SHTETE
0
FRANSHIZA
0
FËMIJË

METODAT E TRAJNIMIT

ABAKUSI

Vegla themelore në programin tonë…

NLP

E hulumton procesin e mendimit, komunikimit…

VAK

Fokusi, përqendrimi, vizualizimi…

Brainobrain i nxit fëmijët që të zhvillojnë aftësi themelore si:

Regjistrohu tani!

KËTU

Qendrat