[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nxitni gjenialitetin e fëmijës Suaj!

Dallueshmëria e programit është në kushtet specifike në të cilat mbahen mësimet, d.m.th. atmosferën relaksuese dhe kreative, në të cilën më të rëndësishme janë marrëdhëniet e mira emocionale e ku të gjithë fëmijët vlerësohen si gjeni të vegjël!

Me Brainobrain fëmijët i zhvillojnë këto aftësi:

 • Shpejtësia dhe efikasiteti gjatë mësimit, përmirësimi i përqendrimit
 • Memoria, vizualizimi, vetëbesimi, vetëmësimi, zellshmëria dhe vetëdisiplina
 • Shpejtësia gjatë përpunimit të informatave, aftësitë e përmirësuara vizuale dhe audio
 • Orët janë zbavitëse, kreative, edukative dhe të adaptuara për moshën
 • Programi është paraparë për fëmijët në moshën 4 – 14-vjeçare
 • Programi ka 10 deri në 12 nivele
 • Çdo nivel zgjat 3/4 muaj
 • Grupet përbëhen prej 5 deri në 15 nxënësve, që të arrihet efekt maksimal dhe zhvillim individual te fëmijët
 • Mësimet janë një herë në javë me kohëzgjatje prej 120 minutash
 • Ushtrimet e përditshme prej 15 minutash në shtëpi
 • Çdo nxënës punon me Brainobrain materiale
 • Çdo nxënës do të marrë certifikatë për kursin e mbaruar, pasi e ka mësuar materialin në mënyrë të suksesshme

Programet

Little Bobs (4-7) 

 • 4 nivele – nga 3 muaj çdo prej tyre
 • Një mësim në javë me kohëzgjatje prej 2 orësh
 • Maksimum 10 fëmijë në një grup
 • Evaluimi në fundin e çdo niveli
 • Brainobrain certifikatë për mbarimin e çdo niveli
 • Pas mbarimit të Little Bobs programin, çdo fëmijë mund të regjistrohet në Brainobrain programin (niveli i tretë) dhe të arrijë deri në nivelin e dhjetë që ta mbarojë tërë Brainobrain programin

Regular programme (7-14)

 • 10 nivele –  nga 3 muaj për çdo nivel
 • Një mësim në javë në kohëzgjatje prej 2 orësh
 • Maksimum 15 fëmijë në një grup
 • Evaluimi në fundin e çdo niveli
 • Brainobrain certifikatë për mbarimin e çdo niveli

Regjistrohu

Shkruani informatat e nevojshme në fushat që të mund të regjistroheni.

  Ju lutemi plotësoni të gjitha fushat.

  Emri dhe mbiemri i fëmijës Suaj

  Sa vjet ka fëmija Juaj?

  Emri dhe Mbiemri i prindit

  Vendbanimi (qyteti/komuna)
  Shkupi:
  AerodromKarposhQendër

  Numri celular

  Е-mail adresa

  Qendrat